Romana   |   Magyar   |   English
Adrese de contact
Romania, Oradea
Str. Franz Schubert nr.3 ap.3 etaj
Judetul Bihor

Tel: 004 - 0744.168.186
Tel / Fax: 004 - 0359.425.531

E-mail: lacrimioaraolah@yahoo.com
Web: www.avocat-olah.ro
Pentru alte informatii contactati-ne prin formularul de mai jos:
Adresa de e-mail:

Mesajul:

"Ex verum nunquamsequitur falsum"
Selectati domeniul
Istoric
    Cabinetul s-a infiintat in anul 2000, in temeiul Legii nr.51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat.
    Avocatul titular al cabinetului, d-ra avocat Olah Lacrimioara, dupa ce a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Dimitrie Cantemir" din Cluj-Napoca si-a obtinut licenta la facultatea de Drept din cadrul Univesitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca, a parcurs stagiul de pregatire in avocatura, si-a investit toate cunostintele acumulate in scopul de a promova cele mai importante valori umane: dreptatea, libertatea, prin practicarea singurei profesii pe deplin liberala lato sensu: avocatura.
    Pentru a deservi o sfera cat mai larga de clientela, si-a dezvoltat si cunostintele de limba engleza si maghiara.
    in prima faza, domeniul de activitate s-a limitat la dreptul civil, in special litigiile de fond funciar, care in prezent constituie domeniul principal de activitate al cabinetului. Ulterior acivitatea de asistenta s-a extins si pe alte domenii: drept comercial, drept penal, dreptul familiei, drept administrativ, proprietate comuna si asociatii de proprietari.
    in timp, odata cu extinderea activitatii cabinetului, implicit a numarului de clienti, si succesul in profesie a prins amploare, in sensul de a atrage noi parteneri si practicieni, cu care in prezent cabinetul colaboreaza.