Romana   |   Magyar   |   English
Kapcsolatfelvetel
Romania, Nagyvarad (Oradea)
Franz Schubert u. 3 szam, 3 ajto, emelet
Bihar megye

Tel: 004 - 0744.168.186
Tel / Fax: 004 - 0359.425.531

E-mail: lacrimioaraolah@yahoo.com
Web: www.avocat-olah.ro
Letesitsen kapcsolatot, az alabbi urlap segitsegevel:
E-mail cime:

uzenete:

udvozoljuk a honlapon !
"Bona causa nullum iudicem verebitur."
Profil
    Az Olah Lacrimioara ugyvedi Iroda tobb jogi szakteruletet atfogo, valasztekos es teljeskoru szolgaltatast nyujt annak erdekeben, hogy az igazsagszolgaltatas es joggyakorlat osszes letezo eszkozet felhasznalva, ugyfelei minden ohajat kielegitse.
    Szakmai reputacionk azon a tokeletes profizmuson alapszik, amely az ugyfeleink problemaihoz valo empatikus hozzaallassal, az ugyek esszeru es gyakorlatias, gyors megoldasaval ertunk el.
    A jogsegelyszolgalatot nem csak a romaniai birosagok es intezmenyek vonatkozasaban teljesitjuk,hanem azt az unios tagallamokra is kiterjesztettuk - szamos hataron tuli ugyvedi irodaval letesitettunk, illetve tartunk fenn partnerkapcsolatot annak erdekeben, hogy ugyfeleinknek az aktualis, jogharmonizacios elvarasoknak megfelelo minosegu szolgaltatast biztositsunk.
    Jogi szolgaltatasainkhoz tartozik ugy a jogtanacsadas, mint az allami vagy maganintezmenyek ele terjesztendo keresetek es kerelmek szerkeszteset, illetve az ugyfel kepviseletet a birosagok, nyomozohatosagok elott ( fokent Bihar megye teruleten, valamint a Nagyvaradi Itelotabla illetekessegi teruleten: Bihar,Szatmar megyekben). Mindezt polgarjogi, kereskedelmi, buntetojogi, munkaugyi, kozigazgatasi es csaladjogi vonatkozasban, azaz szakteruleten.
    Ez az oldal a irodank mukodeserol, tevekenysegunk alapelveirol nyujt onnek tajekoztatast. Kattintson az on erdeklodesenek megfelelo linkre!
"Dicas dicenda, docte sileas reticenda"